Mag ik je voorstellen aan Marijn, Marijn is sinds een paar weken manager van de broodbakkerij. Samen met zijn collega zorgt hij ervoor dat alles in de broodbakkerij goed verloopt.

Hij is inmiddels al meer dan 4 jaar werkzaam bij Bacu en heeft al hele mooie stappen gemaakt binnen ons bedrijf. Hij is binnengekomen als bakker/operator, daarna doorgegroeid naar teamleider en nu dus manager van de broodbakkerij. ‘Als je echt wilt en dit ook laat zien, is the sky the limit.’

Wat Marijn het leukst vind aan zijn werk, is het helpen van andere mensen. Dit gaat dan over zijn collega’s maar ook over het bedrijfsbelang; problemen oplossen, verbeteringen opperen en ervoor zorgen dat iedereen tevreden is! Marijn is ontzettend trots dat hij voor deze functie is gevraagd en leert elke dag weer zoveel nieuws.

Marijn is een absolute topper binnen ons team, hij is voor ons ‘broodnodig.’

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.