Over ons

Bakt op volle kracht

Over ons

Bakt op volle kracht

Over ons

Bakt op volle kracht

Over ons

Bakt op volle kracht

BACU is een solide familiebedrijf

dat sinds 1903 is uitgegroeid tot één van de modernste industriële brood- en banketbakkerijen van Nederland.

BACU is een solide familiebedrijf dat sinds 1903 is uitgegroeid tot één van de modernste industriële brood- en banketbakkerijen van Nederland. Ruim 900 mensen met passie voor het bakkersvak. Nuchtere mensen, die met opgestroopte mouwen iedere dag op volle kracht de klus klaren om honderden supermarkten te bevoorraden met vers brood en banket.

Voor ons komt de klant op de eerste plaats. Flexibiliteit hoort daarom bij onze dagelijkse routine; wendbaar en snel schakelend om optimaal te ontzorgen. Continu werken aan verbeteringen en innovaties op proces- en productniveau. We staan nooit stil en altijd op zoek om wat misschien al best goed is nóg beter te maken.

BAKT OP VOLLE KRACHT

ONS RECEPT

VOOR EEN GEWELDIG BEDRIJF

B

Buigzaam

Flexibiliteit is onze dagelijkse routine. Elke dag is anders; om 5 voor 9 weten we nog niet wat de dag ons brengt. We zijn dus wendbaar en schakelen snel om de klant optimaal te ontzorgen.

A

Actief

Door de gehele organisatie heen zijn we dag in dag uit proactief op zoek naar verbeteringen en innovaties op proces- en productniveau. We staan nooit stil en zijn samen met de klant altijd op zoek om wat misschien al goed is nóg beter te maken.

K

Krachtig

We zijn met 600 daadkrachtige mensen een zeer solide familiebedrijf dat in bijna 120 jaar is uitgegroeid tot één van de modernste brood- en banketbakkerijen van Nederland. Nuchtere mensen die met opgestroopte mouwen de enorme klus iedere dag weer klaren.

T

Toegewijd

We hebben passie voor het bakkersvak. Zijn loyaal aan al onze medewerkers en zetten de klant altijd op één. Onze ambities zijn groot en uitdagend, met als doel om altijd de meest waardevolle partner in de keten te blijven.

BAKT OP VOLLE KRACHT

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.