BACU is een solide familiebedrijf

dat sinds 1903 is uitgegroeid tot één van de modernste industriële brood- en banketbakkerijen van Nederland.

BACU is een solide familiebedrijf dat sinds 1903 is uitgegroeid tot één van de modernste industriële brood- en banketbakkerijen van Nederland. Ruim 900 mensen met passie voor het bakkersvak. Nuchtere mensen, die met opgestroopte mouwen iedere dag op volle kracht de klus klaren om honderden supermarkten te bevoorraden met vers brood en banket.

Voor ons komt de klant op de eerste plaats. Flexibiliteit hoort daarom bij onze dagelijkse routine; wendbaar en snel schakelend om optimaal te ontzorgen. Continu werken aan verbeteringen en innovaties op proces- en productniveau. We staan nooit stil en altijd op zoek om wat misschien al best goed is nóg beter te maken.

BAKT OP VOLLE KRACHT

ONS RECEPT

VOOR EEN GEWELDIG BEDRIJF

B

Bekwaam

We leveren vakmanschap en blijven ons ontwikkelen.

A

Actief

We zijn ondernemend en stellen ons flexibel op bij veranderingen.

K

Krachtig

We nemen verantwoordelijkheid en pakken kansen en uitdagingen iedere dag met opgestroopte mouwen op. 

T

Toegewijd

We werken als een hecht team voor onze klanten. Dit doen we door goed samen te werken en elkaar dagelijks te helpen. Met respect voor mens, dier en milieu.

BAKT OP VOLLE KRACHT

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.