Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Vrijdaghulp gezocht!

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 zijn de HEMA bakkerijen toegevoegd aan onze organisatie en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Vrijdaghulp gezocht!

Voor onze vestiging in Zwolle zijn we opzoek naar extra krachten die op ons vrijdag willen komen helpen. Op vrijdag komen de weekend bestellingen binnen en daarom kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. Je komt dan helpen met de decoratie van ons overheerlijke gebak!

De volgende kan jij jouw gedoceerde gebak vinden in een Hema vestiging bij jou in de buurt, is dat niet leuk!

Kan je alleen in de ochtend/middag of eens in de twee weken, dat is geen probleem! Samen met de bakkerijleider zullen we een mooi rooster voor je maken.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mail naar vacatures@bacu.nl of kom even langs bij onze vestiging hier in Zwolle: Curieweg 6, 8013RA Zwolle.

Vrijdaghulp gezocht!
Functietitel:
Vrijdaghulp gezocht!
Locatie:
Zwolle
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.