Recruiter

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij te Uden is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 voegden wij de HEMA bakkerijen aan onze organisatie toe en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Heb jij gave ideeën om ons bedrijf op de kaart te zetten en weet jij nieuwe collega’s te vinden voor onze Bacu familie? Lees dan verder: 

Recruiter (32-38 uur)

Jouw uitdaging

Als recruiter ga je voor onze zeven locaties in Nederland de leukste collega’s van Nederland vinden. Je aandachtsgebied is breed; van brood- en banketbakker naar chauffeur en logistiek medewerker en van finance collega tot accountmanager. Wij groeien hard en jij zoekt met ons mee!

 

Enthousiast als dat je bent hou jij je met van alles en nog wat bezig; met onze branding “Bacu bakt op volle kracht” die verder gelanceerd moet worden, onze website en natuurlijk social media. Je gaat op bezoek bij de locaties om samen met management en werknemers te bepalen wie er past in onze Bacu familie. Dit zet je om in een aantrekkelijke tekst en natuurlijk ontbreken de foto’s niet om de vacature aantrekkelijk te maken. Zodra de CV’s binnenkomen zorg jij ervoor dat de mensen snel op de locatie in gesprek kunnen. Tussen de bedrijven door zit jij natuurlijk te grasduinen op sites naar geschikte kandidaten en op Linkedin ben je regelmatig te vinden. Kortom; een hele leuke functie die wij samen met jou verder invulling gaan geven!

 

Dit doe je niet alleen natuurlijk. Je werkt intensief samen met de twee HR collega’s in Almere en de twee HR collega’s in Uden en je rapporteert aan de HR manager. Je bent flexibel in je werklocatie maar als standplaats heb je Almere. De combinatie van vrijheid van handelen enerzijds en werken in een supergaaf HR team anderzijds spreekt je aan.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Wij zoeken iemand met passie! Jij hebt passie voor mooi brood en banket, bent bijzonder geïnteresseerd in de werkende mens en weet de verschillende recruitment kanalen te vinden en effectief in te zetten;
  • Als jij met je aanstekelijke enthousiasme voor ons aan de slag gaat, gaan wij in jou investeren om van jou de beste recruiter in de sector te maken. Wel neem je een HBO werk- en denkniveau mee. Een relevante opleiding of werkervaring is een pré maar geen must;
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift;
  • Voor visuele uitingen draai jij je hand niet om, jij bent wel een tikkeltje creatief;
  • Natuurlijk werk je graag samen met de HR collega’s en leidinggevenden;
  • En je vindt het niet erg om voor je werk te moeten reizen door Nederland.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Vrijheid in je werk voor wat betreft de invulling van je rol, je werkzaamheden en waar jij die werkzaamheden verricht;
  • Een rol om in te groeien en verder mee te groeien met het bedrijf;
  • Een goede werksfeer binnen de gehele organisatie waar vooral informeel met elkaar omgegaan wordt en het familiegevoel hoog in het vaandel staat;
  • Wij zullen je niet alleen voorzien van lekker gebak, je ontvangt natuurlijk een marktconform salaris conform de CAO Bakkersbedrijf en een auto van de zaak.

 

Denk je dat deze functie bij jou past? En zou je graag het team binnen BACU willen komen versterken? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen, of wil je gewoon even horen hoe het klinkt om bij Bacu te werken? Bel dan met Martine Kraaij op telefoonnummer 06-17139008.

Functietitel:
Recruiter
Locatie:
Almere
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.