Medewerk(st)er banketbakkerij

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij te Uden is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 voegen wij de HEMA bakkerijen aan onze organisatie toe en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Bacu groeit hard. We willen innovatief zijn én blijven. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie:

Medewerkers banketbakkerijen – Almere

 Je verricht een aantal voorkomende uitvoerende werkzaamheden binnen de banketbakkerij, waaronder het aanmaken van vullingen, het verrichten van opmaakwerkzaamheden en het verzorgen en reinigen van de apparatuur en werkruimten.

Je werkt volgens een wisselend rooster op donderdag, vrijdag, zaterdagochtend en zondagochtend. Je bent flexibel inzetbaar en betrouwbaar. Daarnaast beschik je over een gemotiveerde werkhouding en je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.

Het is een pre als je een opleiding consumptieve technieken en ervaring in de levensmiddelenindustrie, bij voorkeur in brood en banket, hebt.

 Wij bieden:

Een leuke baan met veel afwisseling. Je werkt in een moderne werkomgeving bij een betrouwbare onderneming.

Solliciteren kan nu via werken@hema.nl

Locatie:
Almere
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.