Medewerk(st)er banketbakkerij Dordrecht (orderpicker)

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij te Uden is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 voegen wij de HEMA bakkerijen aan onze organisatie toe en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Bacu groeit hard. We willen innovatief zijn én blijven. Daarom zijn we voor de vestiging in Dordrecht op zoek naar een nieuwe collega in de functie:

Medewerker(st)er banketbakkerij (orderpicker)

De uitdaging

Jouw uitdaging is er voor te zorgen dat het juiste gebak in het juiste filiaal terechtkomt. Alert zijn dus!

Het banket voor de HEMA filialen wordt elke dag van de week vers gemaakt. De bakkers zetten het gebak op karren in de uitzetruimte en dan begint jouw taak: orderpicken.

Jij moet er voor zorgen dat het gebak wordt overgezet naar de karren per filiaal. Terwijl je dat doet, check je of al het bestelde gebak is gemaakt en of het er netjes uit ziet. Je wilt echt niet op je geweten hebben dat de op maat gemaakte taart voor het bruidspaar in Rotterdam er niet perfect uit ziet of – minstens zo erg – in Alphen wordt afgeleverd.

Het team in Dordrecht bestaat uit zo’n 40 collega’s inclusief productieleiders en de bakkerijleider. Je werkt in wisselende roosters. De tijden variëren, maar liggen over het algemeen tussen de 7 en 17 uur. Een fulltime functie is bij ons 38 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je warmbloedig bent. De ruimte waarin je werkt is natuurlijk koel;
  • Dat je zo’n bikkel bent dat praktisch de hele dag op je benen staan, geen probleem is;
  • Je spreekt goed Nederlands en kan ook goed Nederlands lezen;
  • Het is een pre als je ervaring hebt als orderpicker in de levensmiddelenindustrie;
  • Je woont maximaal 30 minuten van de vestiging (Smaragd 500).

 Wat kan jij van ons verwachten?

  • Wij investeren niet alleen in producten, maar zeker ook in onze werknemers;
  • Een leuke functie in een informele bakkerij;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform cao bakkersbedrijf.

 Jouw vragen beantwoorden we graag.

Als je nog vragen hebt, dan kun je bellen met Jeffrey van der Westen. Jeffrey is de bakkerijleider en bereikbaar op telefoonnummer 078 – 652 48 00

Waar wacht je nog op? Solliciteer!

Functietitel:
Medewerk(st)er banketbakkerij Dordrecht (orderpicker)
Locatie:
Dordrecht
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.