Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Logistiek medewerker - Almere

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 zijn de HEMA bakkerijen toegevoegd aan onze organisatie en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Logistiek medewerker bij de centrale bakkerij van Bacu - Almere

Ik zal je even meenemen in hoe jouw dag eruit komt te zien!

Om 7 uur ’s morgens doe je het licht aan in je kantoor tussen de productieruimtes.

In de loop van de dag komen chauffeurs grondstoffen brengen. De ingangscontrole is jouw verantwoordelijkheid. Dit betekent dat je checkt of de levering klopt met de bestelbon. Bij gekoelde producten meet je ook de temperatuur.

Als de levering overeenkomt met de bestelling, boek je de goederen in het systeem.

Vervolgens stap je op de reachtruck en zet je de pallets in het juiste magazijn en op de juiste plek.

Uit het systeem haal je de controlelijsten. Hierop staat informatie over de grondstoffen die je vandaag klaar moet zetten voor de collega’s van de productie. Wij werken met SAP.

Die producten haal je letterlijk uit het magazijn, waar je dankzij jouw nauwkeurige administratie natuurlijk alles blindelings kunt vinden.

De grondstoffen die je de vorige dag had klaargezet en die door de collega’s uit de productie niet zijn gebruikt, neem je weer in. Dat betekent dat je ze terug op hun plek in het magazijn zet en in het computersysteem de voorraad bijwerkt. Dat laatste vooral nooit vergeten! Ook niet als een collega je tussendoor op de hoogte brengt van de voetbaluitslagen.

Omstreeks 16.00 uur ben je klaar en doe je de lampen weer uit.

Met jouw ervaring in een magazijnomgeving, snap je dat deze opsomming in de praktijk niet zo gaat: Net als je grondstoffen aan het invoeren bent in het systeem, komt er een chauffeur aan de deur met nieuwe goederen die aangenomen moeten worden. Wij vertrouwen er op dat je ook op dat soort momenten vriendelijk en rustig blijft.

Wat houdt je nog tegen? Solliciteer!

Dit kan via vacatures@bacu.nl

Logistiek medewerker - Almere
Functietitel:
Logistiek medewerker - Almere
Locatie:
Almere
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.