Chauffeur - vanaf Dordrecht

Wist jij dat we bij Bacu het gebak voor de Hema maken? Dat gebak mag jij dagvers bezorgen. Vanaf Dordrecht leveren we aan een groot aantal Hema filialen in de Randstad. Dat doen we natuurlijk als het nog stil is in de winkelcentra en je zo weer vlot door kunt rijden naar de volgende locatie.

Wat ga je doen als chauffeur?  

Bij het inladen is het de kunst ervoor te zorgen dat de slagroom netjes op de taarten blijft zitten. Als de wagen geladen is, ga je volgens een rittenplan op pad om het banket bij de filialen af te leveren. In de winkels is vaak nog niemand aanwezig. Heerlijk die rust.

Je zorgt ervoor dat de karren met het verse gebak op de juiste plek komen te staan en de karren van de vorige dag neem je mee terug naar de bakkerij.

Na de laatste levering handel je de administratie af en omstreeks 11 uur in de ochtend zit de dag er voor jou op. Ook zijn er avondritten waarop je naar keuze ingeroosterd kunt worden. Natuurlijk moet je bijslapen, maar in de zomer zit je eerder op het strand dan chauffeurs die overdag rijden.

Ervaring, rijbewijs en wat nog meer?

Als chauffeur ben je ons visiteplaatje. Dat betekent dat je er verzorgd uit ziet en dat je, ook als het druk is of als het anders loopt dan gepland, vriendelijk en rustig blijft.   

Daarnaast vragen wij:

- groot rijbewijs (C) en chauffeursdiploma;

- code 95 aanduiding op het rijbewijs;

- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en tot slot

- een goed humeur.

Wie zijn wij?

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij te Uden is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 voegden wij de HEMA bakkerijen aan onze organisatie toe en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Wat houd je nog tegen? Solliciteer!

Als deze vacature je op het lijf geschreven is, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Dat kan via de “solliciteren” knop op de website www.bacu.nl.

 
Functietitel:
Chauffeur
Werkuren:
00:00 - 10:00 uur en 16:00 - 01:00 uur
Locatie:
Dordrecht
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.