Applicatiebeheerder AFAS

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij te Uden is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 voegden wij de HEMA bakkerijen aan onze organisatie toe en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Jouw uitdaging

Bacu groeit hard en maakt in vrijwel alle werkprocessen gebruik van AFAS (denk aan Ordermanagement, CRM, HRM, Finance). Als applicatiebeheerder aan jou de mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat wij AFAS blijven ontwikkelen en vernieuwen om de organisatiegroei aan te kunnen. Vanuit de wensen van de organisatie weet jij de software van AFAS zo in te richten dat deze maximaal benut wordt. Je weet de wensen van de organisatie om te zetten in werkbare oplossingen, processen en workflows in AFAS.

Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten van AFAS en neemt voor het uitrollen hiervan initiatief richting de diverse afdelingen. Je begrijpt de gevolgen van gemaakte keuzes en kan keuzes ook uitleggen richting diverse collega’s. Op deze manier hopen we de beste oplossingen toe te kunnen passen voor de lange termijn.  Je werkt graag samen met collega’s van verschillende afdelingen en jouw heldere uitleg draagt bij aan het vergroten van de kennis omtrent het gebruik van AFAS in de organisatie.

Het eerste grote project waar je mee aan de slag gaat is het integreren van de voormalige HEMA bakkerijen in onze organisatie. Zij werken op dit moment nog met andere systemen, maar dat zal snel gaan veranderen. Genoeg uitdagingen om je in vast te bijten! Heb je nog veel te ontwikkelen op het gebied van AFAS? Dan kan je met ons mee groeien.

Wat verwachten wij van jou?

  • Wij zoeken iemand met het vermogen om in processen te denken;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur in de richting bedrijfskunde/informatica, Business & IT management;
  • Je hebt ervaring met AFAS;
  • Je bent communicatief vaardig én proactief. Jij krijgt de organisatie mee met alle vernieuwingen én weet collega’s het juiste advies mee te geven.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een rol om in te groeien en verder mee te groeien met het bedrijf. Wij investeren graag in jouw verdere ontwikkeling in de vorm van verder opleidingen;
  • Vrijheid in je werk voor wat betreft de invulling van je rol en je werkzaamheden;
  • Een goede werksfeer binnen de gehele organisatie met collega’s die ook vooruit willen. Waar vooral informeel met elkaar omgegaan wordt en het familiegevoel hoog in het vaandel staat;
  • Wij zullen je niet alleen voorzien van lekker gebak, je ontvangt natuurlijk een marktconform salaris conform de CAO Bakkersbedrijf.

Denk je dat deze functie bij jou past? En zou je graag het team binnen BACU willen komen versterken? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Functietitel:
Applicatiebeheerder AFAS
Werkdagen:
5
Werkuren:
32 - 38
Locatie:
Uden
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.