Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Jij
bent hét
ingrediënt van
ons succes!

Afstudeeropdracht mediadesign/videografie - Uden

Bacu is een industriële brood- en banketbakkerij die levert aan supermarkten door het gehele land. Dagelijks leveren onze gedreven vakmensen een topprestatie door consumenten te voorzien van een breed assortiment smaakvolle producten. Bacu Bakkerij is een echt familiebedrijf dat eind 1963 is opgericht en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Per 1 januari 2022 zijn de HEMA bakkerijen toegevoegd aan onze organisatie en zijn wij de grootste banketbakker van Nederland.

Bacu groeit hard. We willen innovatief zijn én blijven. Het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. 

Wij zijn op zoek naar een leergierige en ambitieuze student(e) die zijn afstuurdstagebij ons wil komen lopen bij. We zijn op zoek naar iemand die ons bedrijf goed in beeld wilt brengen. Bij het aannemen van nieuwe medewerkers wordt er een introductiefilm getoond over hoe wij hier werken. Denk aan de veiligheid, hygiëne, collegialiteit, regels/procedures etc. De introductiefilm die op dit moment wordt getoond is toe aan vernieuwing. Afgelopen jaren zijn de veiligheidsregels en hygiëneregels verandert en dit moet ook worden aangepast in de introductiefilm. Dus jouw opdracht is het maken van een nieuwe introductiefilm en daar mag je alle creativiteit op los laten! Je moet ervoor zorgen dat onze nieuwe collega's met volle aandacht naar deze film kijken en dat ze na 2 minuten weten hoe het bij ons werkt.

Jij bent:  

 • Een student(e) die een opleiding volgt in de richting communicatie/design/media;
 • Een echte aanpakker en toont graag initiatief;
 • Creativiteit is heel belangrijk;
 • Goed in samenwerken, maar functioneert ook prima zelfstandig;
 • Nauwkeurig in je werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe ideeën;
 • Communicatief vaardig en kunt schakelen met verschillende lagen binnen het bedrijf. 

Wat krijg je van ons:

 • Een leerzame en interessante stage binnen een groeiende organisatie;
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren;
 • Deskundige collega’s die staan te popelen om hun kennis met jou te delen;
 • Een passende stagevergoeding;
 • Én natuurlijk af en toe een gebakje, want je komt niet voor niets terecht bij de grootste banketbakkerij van Nederland.
Afstudeeropdracht mediadesign/videografie - Uden
Functietitel:
Afstudeeropdracht mediadesign/videografie - Uden
Locatie:
Uden
Solliciteren

Bak
Jij er
al iets
van?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.